Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som ja råkade skriva på bussen.


Synvilla

Igår såg jag en get.
Och en häst som smet.
Alla tycker ja är fet.
Men det är ingen som vet.

Gula bollar studsar omkring.
Grodor hoppar i ring.
Alla tycker jag är ding.
Men dem vet ju ingenting!

Ingenting!




Övriga genrer av zandrizen
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-05-11 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zandrizen