Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på dagen

Poesi är ett ord bland tusen blommor
Tusen blommor är en vacker sommaräng
En vacker sommaräng har många färger
Färgfull är dagen vi lever
Den dagen vi lever är den dagen vi ska ta till vara på.




Fri vers av zandrizen
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-11-16 13:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker och mycket sann.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

zandrizen