Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän skrev den här lilla dikten om vad hon känner när hon är missförståd. Folk ser utsidan, men insidan känns annorlunda...


Ett skal av lycka

Helvetes änglar kommer och tar mig bit för bit,
Men ingen ser, alla står andlösa vad ska dom göra?!
ingen vet..

Ett skal av lycka,
ett skratt av längtan,
ett leende av sorg hon bär ett skal av lycka.

Mörkret faller, hör någon gråta, vem kan det vara?
Ensam i rummet, jag hör andetag,
andetag som kippar efter luft, men vem kan det vara?




Fri vers av zandrizen
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-06-22 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zandrizen