Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu hånar jag dig

Jag gav dig mitt hjärta
jag gav dig min själ
jag gav dig min kärlek

Men vad fick jag?
ingenting

Då gav jag upp och lät mig ätas upp av min sorg
Kärleken sved och brände när du gick
sista gången jag såg dig i dina ögon
och viskade
\"jag älskar dig\"
Jag såg din rygg långt borta i fjärran
tillslut fanns du inte mer
Jag föll
länge
Tillslut föll jag i backen
med en hård smäll
jag låg där ett tag och undrade
Varför jag hade älskat någon som du
Du gav mig ju ingenting
Jag reste mig upp
Jag tog några osäkra kliv

Åren gick
mina ärr läkte
mina steg blev längre
Jag blev starkare och starkare

En dag stod du där igen
du sa
\"förlåt, jag älskar dig\"
Tror du jag gick på det?
Tror du att jag skulle kasta mig ut igen och falla en, en gång?
Jag sa
\"Jag älskar inte dig, du kan gå nu\"

Du kom krypande när du insåg
att du inte något hade
Du tänkte bara utnyttja mig
ville få lite kärlek av någon
Men jag går inte på det nu
Jag hånar dig för din feghet







Fri vers av Alltjagälskar
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 13:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
STARKT om en svikare, helt rätt av Dig ! Med den styrka Du har så kan Du besegra det högsta av alla berg !
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Alltjagälskar
Alltjagälskar