Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A little thing

Även om jag försöker glömma
Så finns det ändå där
Hela tiden
Fladdrar omkring mig som fjärils tunna vingar




Fri vers av Alltjagälskar
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltjagälskar
Alltjagälskar