Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev livet

Vart tar tiden vägen?
Alla bara jobbar
och missar tid för varann

Vad hände med mottot
att leva i nuet?

Att prioritera tid tillsammans
med sina nära och kära

Barnen växer fort
och glöms lätt bort

Ta tid för familjen
och bara vara
Leka, busa och mysa
Mysa varje dag

Mindre arbete
och mer livskvalité i vardagen
Vardagslyx och ännu mera lyx
Livet är till för att leva
Leva tillsammans med alla en tycker om

Shoppa mindre
och lek mera
Känn glädjen i livet
och njut

Jag är så glad över att må bra
ha nära och kära
som jag tycker om
Skratta och stojja
Göra vad jag vill

Var glad över alla härligheter
som livet erbjuder
Lite galenskap
och tokigheter
Äventyr och fantasi

Jag längtar till att skapa
min egna stora familj
Massor av kärlek
tid för varann
och mysiga stunder
Högsta prioritet för mig
är att vara tillsammans!




Bunden vers (Haiku) av Älvan i norr
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 22:50



Bookmark and Share


    smurfelinan
mm..det ligger nåt i det...
bra skrivet...
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Älvan i norr