Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmarnas land...



i mörkrets natt

sitter hon och gråter..

hemska minnen

klamrar sej fast

och bilderna kommer åter...

hon famnar filten hårt

och drömmer sig bort...

till tystnadens land

där någon

tar hennes hand...

och leder henne

utan onda ord...

bort

från denna jord...




Fri vers av smurfelinan
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-01 22:58



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tragisk, men vacker..
2007-12-03

  Michaela Dutius
Sorglig och tragisk men mycket väl skriven!
2007-12-03

  LassO
sorgset är ofta vackert, som nu...
2007-12-02

  Fale Bure VIP
Vackert skriven trots sorgsenheten
2007-12-02

  Just Emotions
jag förstår att du rekomenderade denna till mig .. wow
2007-12-02

  sorgsen
Denna var läcker men testa att göra om den eller ev. göra en till version utan rim. Nu är det lätt att sitta och leka expert. Det är inte vad jag gör, men jag kan berätta hur jag själv skulle ha skrivit.

I mörkrets natt sitter hon och gråter
Hemska minnen klamrar sej fast

Hon famnar filten hårt och drömmer sig bort
till tystnadens land där någon tar hennes hand
i sin och leder henne långsamt (stilla? sakta?)
bort

Helt utan onda ord
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

smurfelinan