Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig.

Ni kollar snett på mej,
flinar åt att jag går ensam.

Ni viskar högt så att jag hör,
allt elakt ni säger om mej.

Ni går ihop till ett gäng,
och kränker ner mej i chatter.


Förut tog jag åt mej,
ville ta mitt eget liv.

Men nu kämpar jag mej uppåt,
vinner tillbaka mina vänner.

Jag tar inte åt mej längre,
för jag har insett att ni bara är avundsjuka.

Det ni säger kan inte längre fälla mej,
för nu har jag lärt mig..
att man aldrig någonsin ska ge upp.




Fri vers av Fesse
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-12-02 14:30



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Bra skrivit, men inte perfekt formulerat. Men du har din stil och du borde fortsätta med den!
Föresten så visste jag inte att du skrev dikter... I alla fall inte så här seriösa! Du ska veta att jag vet vem du är och det du har skrivit hjälper mig att se in i det som innan var dolt.
2007-12-10

  fallen
helt rätt!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Fesse
Fesse