Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig stad.

Vid de kalla gatorna är det ett krig som pågår.
Allting händer fort och kniven är vid din hals.

jag har aldrig frågat om hjälp för jag vet
att det ingenting ger.

men en sak jag lärt mig.
Är att aldrig ge upp.

Jag trodde jag var svag,
men nu vet jag att jag trodde fel.
jag tackar ingen, och ingen tackar mig.

Ju mer du pressar mig, ju starkare blir jag.
Och bakom en synisk finns alltid en liten drömmare.




Fri vers av Shoreline
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shoreline