Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte stark

visst kommer det dagar som känns oändligt långa
nätter som aldrig vill ta slut

dagar när saknaden är olidlig
dagar när jag inte står ut

det ända jag vill är att dölja
min saknad efter dig

försöker vara stark
försöker stå ut

för trots allt så vet jag att alla underbara saker har sitt slut.







Fri vers av tussedej
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 23:08



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
jätte bra ! se du kan
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

tussedej
tussedej

Senast publicerade
för svag
jag är inte stark
* Se alla