Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderrapport från livet

Solen lyser på alla utom mig
Jag blir inte av med molnen
De hindrar ljuset från att komma fram
Och får till slut regnet att falla oavbrutet




Fri vers av Thessie
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-05-12 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie