Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Blick

Se på mig
med min blick
vill jag säga allt
min mun inte får fram




Fri vers av Thessie
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-05-12 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie