Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd

En bortglömd del av historien
en del utan betydelse för någon
Den delen, den biten
var mitt liv




Fri vers av Thessie
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-05-12 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie