Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar jag vore en annan



Förtrollad av ditt
leende förhäxad av
din skönhet blind för
det uppenbara dina
blickar slukar en annan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 17:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Story of my life, mate.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP