Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text från förr när jag hette \'jess\' här.


vingar av vax


skulle flyga
upp, upp, högt upp
nära solen
ovan molnen
med vingar av vax

med vinden vinande
under vingarna
tog djärvheten övertaget
med svepningar
för nära hettan

smälte vaxen
och fallet som såg
ut som en evighet
var över på
fem långa andetag




Fri vers av lolly
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 20:36



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Bra skrivet!
Kan känna igen mig i symboliken i att försöka, lyckas, bli för djärv, och därmed misslyckas

Keep on writing :)

Mvh Patrik
(kommentera gärna någon av mina texter - all kritik är bra kritik !)
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly