Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mitt sår

vi är som ett irriterat sår
vi kommer nog aldrig bli bra

jag petar och kretar
försöker pilla bort all smuts

jag tvättar mig med sprit
min insida blir ren

men vi är ändå infekterade
hur mycket jag än dricker






det spelar ingen roll




Fri vers av lolly
Läst 541 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-26 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly