Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart aska

 

 

ögon kan brinna svart av ilska

eller fälla tårar av magma

när man har en ystad hemlighet

som bränner ner ens kropp

 

jag vill dansa lycklig i nysnön

där plommonblomman möter

svaret på sin frusna bön

 

måste bita ihop

för att inte tappa allt hopp




Fri vers av Plumflower
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower