Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms


Typ N. har hånglat med R. över E,
och även över en blind stackars man, osv.
Äh jag skiter i det, jag menar att inte
mycket är osanning om det pratas.

Mm, jag längtar med, så mycket
att jag snart inte står ut!
Vilket tomrum, det känns värre
än någonsin.
Det ger inte med sig.
Tilltar bara.
Måste tjuta nu.

Mm, jag är ensam i natt...
ingen skulle sakna mig.
Kunde blivit en skitlång kram
som jag saknat så länge...
Just i kväll när \"solen står i zenit\".
...Hoppas du mår bra, akta dig
för hiven bara...tror du lever
farligt ikväll, du hade passat
bättre i armarna på mig.
puss

Karusellen har startat igen-
Den fysiska längtan är
hos mig igen,
-och jag jobbar inte.
Har spytt hela morgonen.
Min längtan blev inte stillad,
mer än för sekunden.
Kram

Och så ser jag ut som
ett skithål.
Om du såg mig nu skulle
jag nog sjunka.
Ser ut som nåt Gud glömde,
fasten jag var hos honom och
blev kysst inatt.
Haha. Kram

Hade just börjat skriva
till dig när det plinga i
telefon.
Jobbar inte, mår sådär,
tänker på dig hela tiden,
kan inte göra annat.
Älskar dig! Kram

Stirrat i 4 timmar,
skrivit 14 mess som
jag suddat, tjutit och
burit mig åt, vill säga
så mycket men allt blir
bara fel.
Älskar dig massor.
Men vem hjälper det?

Lägg av nu, vill inte
messa jämt, är o går.
Vill va.

Mötte just din buss
antar jag.....

Mess, mess, mess.
Missförstånd.
Missförstånd.
Missförstånd.
Attityd? Nä ru, orkar
inte med attityd.
Lugna dig nu!
Vi skippar mess.
Kram?

Kan svara direkt...
utan att sätta mig.
-Mår skit.
Ja, jag lovar ,ska inte
höra av mig mer, när
jag mår så här.
Men tack för kramen allafall.
Förlåt.
-




Övriga genrer av LINDSEY
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LINDSEY
LINDSEY