Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Med tårar som rinner ner
för mina kinder,
plockar jag frenetiskt
bland skärvorna av
det som en gång var vi.

Ett pussel av tiotusentals
bitar, omöjligt att få ihop.

Bilder av lyckliga stunder
projekteras genom mitt
huvud.
Ditt sätt att se på mig
utstrålade så obeskrivligt
mycket kärlek.
Dina ögon tindrade som
av kristall.

Här sitter jag nu med huvudet
böjt som i bön.
Söndergråtet ansikte.
Ett bultande hjärta likt
ljudet av en hästs hovar
som är på väg bort,
bort ifrån mig.




Övriga genrer av LINDSEY
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 11:40



Bookmark and Share


  Just Emotions
smärtsamt.. jag vet exakt hur det känns.. man tror att man ska dö men.. man lever.. det gör ont men man klara det ALLTID...
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

LINDSEY
LINDSEY