Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaipaan hellyyttä rakkautta!

kaipaan hellyyttä rakkautta
läheisyyttä toisen ihmisen
kaipaan tukea turvallisuutta
lämpöä eniten

jos kaiken saisin sulta
en tahtoisi enempää
vaan tunnen turvattomuuta
sitä lähdin etsimään

jos olkaasi vasten saisin
hetkeksi nojautua
käteeni kaulaasi kiertää
jos sinun turvautua

silloin tuntisin turvallisuuden
tuntisin hellyyden
silloin tuntisin läheisyyden
lämmön ja rakkauden


safiren






Fri vers av sirkku
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-12-04 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirkku