Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kvävs, i min ensamhet

Titta inte på mig sådär
Snälla, ge mig inte den blicken
Dina ögon är djupa och jag har brutit mot vår lag
Jag kan simma, men i dina ögon drunknar jag

Titta inte på mig sådär
Snälla, ge mig inte den blicken
Jag vet att jag gör dig besviken
Men tror du verkligen det är så lätt för mig?

Titta inte på mig sådär
Titta hellre bort..
Att vår lycka, vår kärlek verkligen kunde förstöras
Av ett så litet, osäkert kort

Titta inte på mig sådär
Titta hellre bort..
Du vet att jag inte klarar av det
Du vet att jag lider

Jag lider i min ensamhet
Ångesten spyr ner mina tankar
Jag kan inte tänka, jag kan inte se
Jag vet vad jag till dig vill ge

Jag vill ge dig ett löfte så starkt
Jag vill vara din, jag vill vara märkt
Men jag kan inte..

Ångesten, Paniken, Hatet skär genom hela min kropp
Rösterna skriker, jag har inte längre något hopp
Varje gång jag blundar ser jag denna flicka framför mig
Det var en flicka, som kunde blivit accepterad av dig

Jag vet vad du vill, jag ska ge dig det du vill ha
Men du måste inse, det är inte ditt fel
Ingenting är längre ditt
Det är inte ditt fel, inte ditt namn

Ingenting tillhör längre varken dig eller mig
Allting tillhör alla

Jag hatar att jag älskar dig
Så jag nästan kvävs här i min ensamhet
Hatet spyr ner hela mitt golv
Skriken tränger genom varje ådra, överallt
Lämna mig inte när det är såhär kallt

Jag behöver något
Jag behöver någon
Innan jag blir strypt av mina tankar




Fri vers av Mindfuck
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 02:49



Bookmark and Share


  Bysmeden
Av flamande vilja och levande tro
skall du timra din egen bro..!
Ha det gott.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck