Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker som så att vi tänker så mycket på att vi ska hinna så mycket så vi tappar den tid vi egentligen har, som vi skulle kunna använda i lugn o ro, inte alltid men väldigt ofta


Tiden är mer än vi tror, tror jag

Tiden vi inte har
Vart är den tiden
Den har redan gått
Men det kommer ny tid
Hela tiden
Den tiden vi tänker på att vi inte har
Den tiden är nog mer än den vi gör av med
Den tiden sätter oss i stress
Bara för att vi tänker den
Att vi inte har den
Den tiden kan man vara utan
Den kostar för mycket tid
Av livstiden




Fri vers av Björn Granqvist
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Granqvist