Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

can you feel my inside? can you see my heart?

kom innanför kläderna
en lätt rodnad om kinderna
på krämvit hud

en hand
bestämt sökande
efter toppen av
tillfredsställelse

en stönande suck
lite som imma på glas
i örat
lite som kramp i magen
löses upp

som molnen spricker upp
av solens strålar
plötslig värme.




Fri vers av lolly
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-12-05 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly