Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till min värld

Välkommen till min värld
där ångesten dansar med
tomheten

- och våldet skildras
i hjärtats tv apparat


Välkommen till min värld
där stormar ständigt yr
virvelvindar

- och tomburkar slängs
handlöst på marken


Väkommen till min värld
där allt är så som det inte ska
vara




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-13 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv