Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag känner dig



Din mage

Din ljumske din hand din

alltid din hand

Är vi två en del av något stort?

Tanken

så liten och alla

andra

finns också




Fri vers av Ignite
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-12-06 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ignite