Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Nebulosa\"

Du är min personliga nebulosa.
Dina händer har exstatisk supernova effekt!
I dina ögon finns galaxens alla färger.
I dina andetag finns en uppslukande andedräkt.

Jag vet att du gillar mina solembryon.
Jag längtar efter ditt stjärnstoft.

Du får mig att släppa taget,
alla hämningar finns ljusår bort.
Men även denna stjärna brinner.
Jag vet att vår tid är kort.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP