Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Allt är så kallt,
du var mitt allt.
Jag är ofullständlig,
smärtan är oändlig.




Fri vers av ohyesandyouknowit
Läst 566 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-12-08 00:07



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
ett så sött rim :)
2010-02-27

  Robin V
Fint!
2009-05-22

  Ronny Berk
väl formulerad kortfattad poesi om saknad och smärta...ja...
2008-01-12

    crapcat
fint.
2007-12-08

    Wewill
förstaa? :S :O den är ju super bra för att vara första dikt. här börjar man på topp ser jag ^^
2007-12-08

  emilf77
kort, koncis och jävligt bra. :)
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit