Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Jag flyter som ett skepp,
har släppt mitt grepp.
Flyter omkring i öppet hav,
Är bara min egna slav.
Detta är något jag byggt -
detta är min verklighetsflykt.




Fri vers av ohyesandyouknowit
Läst 652 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-08 17:19



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Fint!
2008-08-20

  nilu
bättre fly än illa fäkta
2008-01-12

    Wewill
i fantasin jag
har min ro
^^ jätte bra skrivet. bra rim, handling och uppdelning av texten :D
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit