Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord ängel

Utan styrka, utan hopp
Hjälplös ligger hon orörlig på den frusna marken

Utan tankar, utan känslor
Försöker att sy ihop sina sönderklippta vingar

Förtvivlad, förstörd
Vill förstå hur livet fungerar

Bortglömd, ensam
Reser sig upp och klistrar på det trasiga leendet

Rädd, otröstlig
Går mot världen, ska finna hoppet




Fri vers av K3tch
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 00:23



Bookmark and Share


  dalida_bl
Det var dramatiskt....
*ler sött*
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

K3tch