Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan världar

 

Från en

där jag inte gillar vinsten

till en annan

där jag inte gillar spelreglerna

 

Vad är det för mening

att entra en värld

där man inte är välkommen

eller stanna

i den man kvavs av

 

Plötsligt är jag blyg

och mina händer darrar

Här

är de kanske inte kalla

 

Men hellre kyla att skylla på

än värmde som söker sig bort




Fri vers av Plumflower
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower