Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen sångerska

 

Jag vägrar bli

en fallen sångerska

 

väta fingrarna

efter trasiga pärlor

från havets svärta

 

kommer aldrig

att leva på kanten

av livets bubbla

 

eller dränka mig

i det grunda vattnet

kring dina anklar

 

Jag vägrar sjunga

för de tomma stolsrader

som utgör ditt hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 1099 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 23:29



Bookmark and Share


  katiana
Gillar inledningsfrasen och slutfrasen och sättet du jobbar med bilder:\"fallen sångerska\", och \"vägrar att sjunga för de tomma stolsrader som utgör ditt hjärta\". Inspirerande.
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower