Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är till hälften sant, men det hände för länge sedan...


sviken

jag hade det bra
många vänner
många leenden

men sedan kom du, du förstörde allt

först var jag din vän
men sedan blev jag bara osynlig,
inte bara för dig, utan för alla
det var hemskt

jag kan inte förstå att jag var din vän!
för du förstörde två år av mitt liv

det är inte mycket, kanske du säger
men det är det för en liten blyg flicka


bara så du vet




Fri vers av lilla_anna
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 16:44



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Två år är en lång tid. Särskilt om denna tid blev förstörd. Finstämd dikt.
2007-12-14

    Trast
Ganska smärtsamt.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lilla_anna