Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen kommer jag inte på vad detta handlar om


varför sade du så?

föst känner jag mig helt kall inuti
det är kokhett, ändå fryser jag
varför sade du så?
och tårarna kommer

sedan känner jag värmen komma
jag anstränger mig för att inte skrika
inget har hänt men det känns som eld runtom mig
varför sade du så?
och ilskan svämmar över

efteråt pratade du inte med mig på timmar, dagar, månader
och jag märkte det knappt
för varje gång jag ser dig känner jag bara hat

VARFÖR SADE DU SÅ?




Fri vers av lilla_anna
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 18:26



Bookmark and Share


  sozara
Varför sa jag så? :'(
2008-10-21

    ingvar VIP
JA, du hsr känsla för detta med poesi
2007-12-14

    Hekate
öva lite bara, så kommer du nog snart att vara skitbra
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lilla_anna