Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlever inte utan dig.

Vad ska jag göra nu,
när mitt syre tagit slut.

Mitt hjärta slår saktare,
saktare,saktare,saktare..

Det stannar när som helst nu.

Jag försöker fortsätta gå,
men mina fötter går av.

Jag ser framåt,
men allt ljus har slocknat.

Sträcker ut min hand,
försöker ta tag i mitt liv igen.

Men det springer iväg,
i högsta fart.


SerDu, Jag Överlever Inte Utan Dig.




Fri vers av Fesse
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-12-12 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fesse
Fesse