Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otippat

Vissa människor fastnar
otippat
hårt

Jag tror att deras hjärtan slår



(i samma takt som mitt)




Fri vers av Lisa
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-12 18:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackersaker som jag ser i berörelsen under det oväntade mötet...
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa