Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän som jag älskar så mycket


Du öppnade ett fönster till mig
Du visade att utanför detta fönster
finns det en trädgård som behöver omsorg
Du kan inte vända ryggen till den
För den behöver dig hela livet ut

Men jag sa att jag inte kan ge den, det jag än gång kunnat
För jag har tappat kärleken och hoppet

Du kollade med dina klar blåa ögon och jag föll in i din kärlek
Du visade mig att kärleken är stark
Att den alltid kommer att hjälpa oss upp när vi tappat allt
Bara tänk tillbaka på det vi hade, så kommer den att öppna sig igen

Du blev min kärlek mitt hoppat att åter ta hand om min trädgård
Jag klarade allt när du stog vi min sida och häll mig uppe
När du märkte att jag var stark nog att klara det, släppte du mig

Jag stapplade på mina nya fötter ut till min trädgård
Den vårdar jag än ömt helst den plats där du växte upp på

Nu är du min vän en vän som jag alltid kommer att ha i min trädgård
En vän som jag älskar så mycket




Fri vers av Annnsi
Läst 593 gånger
Publicerad 2005-05-15 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi