Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

65 kilo tomma tankar.

ödet gav sin dom,
du log som du alltid har gjort,
stadens ljud tystnade
och du sa det jag alltid har velat säga,
jag bär på 65 kilo tomma tankar.




Fri vers av Sara924
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-05-15 15:51



Bookmark and Share


  Chaparall
så kan man även se det...bra skrivet!
2005-05-15

  Queen_of_Rain
kort koncis, perfekt så den blir ordlös!!
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara924