Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna hos mig?!

stanna hos mig
jag saknar dig, men som alltid
är jag ett tidsfördriv
när din dag har färgats grå

inte nog vacker
för att vara den flicka
som får dig att be

jag vill vara hos dig
men kyssen den tidiga morgonen
förblir den sista
jag känner mig otillräcklig
varför ens bry sig överhuvdtaget
du är allt
och jag är
någon som ska gå
glömmas bort
som ett genant litet misstag
i ditt felfria liv




Fri vers av brungrönaögon
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon