Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem svek?

...kväll

ingen sitter längre och skrattar vid min sida
vännerna gick hem och kom aldrig mer tillbaka

det är rätt ensamt

männen som en gång sa att jag var fin
finns inte längre kvar

vart tog alla vägen?
eller var det jag som försvann?




Fri vers av brungrönaögon
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 23:17



Bookmark and Share


  Hawk
Vacker...vemodig...
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon