Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför alla dessa måsten och krav?


måsten.

Va söt
va tyst
shy.
prata inte om de
lyssna på andra
tala inte om dina problem
precis, shy!
fortsätt bara att sitta där sött och nicka

Men jag då!
När ska NI lyssna på mej
Om ni inte vill lyssna, låtsas!
le och nicka precis som jag får göra
Ni behöver inte förstå, men lyssna i alla fall.




Fri vers av Nova-Aurora
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Aurora
Nova-Aurora