Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Tja.
Tjena.
Måste fråga ... vem är du?
Ingen aning!
Aj fan.
Illa.
Onekligen.
Vem är du då?
Har glömt.
Sånt händer.

Ja. Tyvärr.




Övriga genrer av arborelius
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-12-15 22:19



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fyndigt!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

arborelius
arborelius