Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar...

... är något som man förknippar med farmor


Och då är dom plötsligt inte
lika trevliga längre




Övriga genrer av arborelius
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I synnerhet inte om det är min farmor, eftersom hon är död.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

arborelius
arborelius