Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okänd Sjukdom... Precis som det låter. Det som Skeptiska Doktorn kan se När man insjuknar allt mer


Okänd Sjukdom

Okända sjukdom
Den som gör mig svag
Den som inte skeptiska doktorn hittar
I mig...
Smärtan plågar mig dag för dag
Skakar av ansträgning att hålla mig på fötter
Orkar inte äta, dricka eller att le
Jag undrar, har jag något kvar att ge?

Ser mig i spegeln
Försöker förstå vad som sker
Solen den skiner utanför
Men jag orkar inte le
Blek som snö
Och som sakta försvinner som tö
Jag ser mig försvinna i spegeln
Jag vill kunna le mot solen igen

Plötsligt står du där
En spegel bild av mig själv
Men med en mer fördärvad kropp
Du letar efter ett hopp
Om att kunna finna
Den Okända sjukdomen
Inom dig, det svider att se det




Fri vers av Reiko
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 22:42



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En mycket stark och välformulerad dikt!
2007-12-15

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...nåt är fel...man vet inte vad...
Stark dikt i detta ämne.
2007-12-15

  häxanmara
Aj de gör ont........

De finns mycke elände...

Kram.
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Reiko
Reiko