Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vardag


Inte ännu, Hjälp

Varje natt som går
Jag mår nu mycket sämre än igår
Mardrömmarna sätter sina spår
Kan inte somna, riktigt ännu
Krafterna försvinner genom silen
Det som blir över, är tiden
Som är kvar, för mina sista dar

Jag känner mig, jag vet inte vad
Men jag kan inte skilja på tiden
Var jag är, När det är, Vem jag är
Jag är rädd, men kan inte vakna
Inte ännu

Jag är fångad i mitt inre
Men jag kan se min kropp
Liggande med dödsrycken
Ingen kommer
Får inte fram ordet
Hjälp

Fångad i min psykotiska värld
Är det detta jag är värd?
Mina läskiga figurer
Dom viskar i mitt öra
Som ekar i mitt huvud
Dom slår mig mot revbenen
Trycker ner mitt huvud
Dom klämmer åt runt min hals
Får inte fram ordet
Hjälp




Fri vers av Reiko
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reiko
Reiko