Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Har du nåt du vill säga? -Nej, allt är fint... *ler* ...för jag vill inte säga det... jag kan inte


Se mig

Jag vet inte längre
Det är så jävla svårt
Att våga prata
Att veta

Det var så länge sen
Ja lämnade ut mig för nån
På riktigt
Pratade

Det brukar skämtas bort
Av mig
Ta mig inte på allvar
Vem skulle?

Var dig själv
Den gyllene regeln
Jag vet
Vem är jag?

Hur ska jag våga säga?
Jag är mig själv
så gott det går
Inte tillräckligt


Jag ser det
Kanske ser jag för mycket
Övertolkar
Är det mitt fel?

Hur blev det så från början?

Jag har ont i magen
Jag darrar och jag skakar
Svimma inte
Andas

Gråt inte
Andas

Snälla nån se mig

Se mig




Dagbok av Sirius York Orion
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-12-15 22:44



Bookmark and Share

  Sirius York Orion