Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näsorna

Trots att det är sommar

Ska de släppa

Alla bladen har blivit gröna

Syrenerna står i blom

Nu sprider sommaren sin värme

Nu släpper näsorna från träden

De flyger, virvlar ner

De lägger sig på marken

Blåser bort i vinden

Bort i sommarens milda bris

Den, som är nostalgisk, fri och hoppfull

Nu blommar alla häggar

Nu börjar livet om på nytt




Övriga genrer av Sirius York Orion
Läst 601 gånger
Publicerad 2008-06-04 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sirius York Orion