Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt, runtomkring

.
.
.
Dropp
.
.
.
Dropp
.
.
.
Dropp


Ett flöde.

En flod.

Ett stilla rinnande.

En skog.

Ett tyst, djupt rum.

Solljuset silar ner och träffar
det som svävar upp och ner i luften.

Sakta.

Fridfullt.

Det är ingen där.

Det trycker milt i luften, känslan är tät.

Det är en mystisk plats.

Ändå har den inget att dölja.

Mossan är mjuk.

.
.
.
Stämningsfullt.




Övriga genrer av Sirius York Orion
Läst 553 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sirius York Orion