Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är underbar.

om du någon gång ler, hoppar mitt hjärta högt.
Om du någon gång skrattar, blir jag varm i hela kroppen.
att älska någon är inget svårt , att säga orden är en annan sak .
Jag jag vill att du ska förstå att du alltid finns här i mitt hjärta ,
att du alltid kan komma till mig när du har nån smärta.
Även du kan bli trött ,
och även då lite stött.
men det spelar inegn roll.
jag har alltid din kontroll.




Fri vers av KJW
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-12-16 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KJW