Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små, små steg - maskor - blir utan problem en helhet, en lösning. Vägen skapar frid men är det alltid synonymt med trygghet?


Besvikelse

Meter efter meter av mjukaste ullgarn
och lenaste angoratråd,
mil har ringlat över fingrar och stickor.

Mössor, halsdukar och filtar
har växt som maskrosor
i jakten efter ljus

i en strävan att skapa en hemkänsla
och en känsla av trygghet
men aldrig åstakommit mer
än små ögonblick av frid.




Fri vers av DeadTomorrow
Läst 1304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeadTomorrow
DeadTomorrow