Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har aldrig varit ett fan av sånt här.Men kan inte hjälpa att bli helt lyrisk av känslan.Jag slogs sönder i tusen glimmande bitar.Och varje gång de försöker kräla sig samman till sin livlösa människoform,kastar du dem och låter de splittras mot asfalten.


det var inte meningen att det skulle bli en text om dig.

Lyckan fyller upp min kropp
Samtidigt som jag blir lätt skrämd

kan man känna sig riktigt fri utan en liten släng av kittlande rädsla

Tantsnurra,
Endel ord fastnar
kan innehålla så mycket känslor
som gör sig påminda
bara genom ett litet uttryck

relationer, så många alldeles egna känslor till olika människor.

man kan inte älska två personer på samma sätt.


Vanilj,
Endel dofter fastnar
jag vet inte hur många nätter jag sov med näsan tätt tryckt
mot tröjan som innehöll din doft
antagligen tills jag snusat upp all doft där fanns


Men jag fick flera slängar av kärleksheroin


De där kittlande kvällarna i en kylig stad
upptäckten av att första stället vi kysstes på var utanför en sexshop

Ditt lurande tuggummi.
Smaken av mint.
kalla mjuka läppar.

De ända läpparna jag fortfarande minns,

jag hade levt på hårda tag runt röven och alldeles för stela tungor.
bortglömda kyssar i ruset av alkohol.
tunga kroppar

Du har fått mig att falla,
Den vackraste kärlek jag någonsin känt till någon
jag kommer aldrig släppa den känslan
den ska jag bevara i mitt inre
som ett minne av en funnen tid.




Övriga genrer av Candyflesh
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Candyflesh